Gallerigangen på Meta Marie Hjemmet er flittigt brugt af skiftende kunstnere og i øjeblikket kan du se værker af 2 forskellige kunstnere.

Den ene er Nanna Hansen der arbejder med grafik. Nanna Hansen er uddannet på den Grafiske Skole i Århus, Kunstskolen i Silkeborg og Århus Kunstakademi. Grafik er tryk, som overføres fra en ætset, graveret eller snittet plade. Der kan bruges kobber, zink, træ, linoleum. pap, plast mm. Der…

Gallerigangen på Meta Marie Hjemmet er flittigt brugt af skiftende kunstnere og i øjeblikket kan du se en udstilling af Danne Johansen. Danne bor i Ry og har gennem de sidste 35 år haft foto som sin hobby. Danne Johansen har med sine fotografiske værker deltaget i en lang række fotokonkurrencer, hovedsageligt i udlandet, hvor det gennem årene er blevet til mere end 1400 fotografier, antaget rundt omkring i verden.

Det har…

Har du eller dit barn lyst til at dyrke e-sport og blive en del af et fysisk socialt fællesskab omkring gaming?

Gallerigangen på Meta Marie Hjemmet er flittigt brugt af skiftende kunstnere og i øjeblikket kan du se malerier af Karin Roth fra Gallerie Wittrups Hus i Grejsdalen.

Her har hun indrettet et hyggeligt atelier, hvor du altid er velkommen til at kigge indenfor og se de mange forskellige værker.

Karin Roth arbejder alsidigt i forskellige materialer, som f.eks. ler, pastelkridt, akryl og olie, der kommer til udtryk gennem…

Opførelsen af 10 nye boenheder på Meta Marie Hjemmet

i Gadbjerg, skrider planmæssigt frem

 

Så er der godt nyt til alle langhårede borgere i Gadbjerg og omegn.

Efter at salonen på Meta Marie Hjemmet har været lukket ned siden november, kommer der nu en ny selvstændig frisør i salonen på Meta Marie Hjemmet.

Det er 54 årige Lene Jørgensen, der med virkning fra 15. Januar har forpagtet salonen. Dermed har Gadbjerg og omegn atter sin egen frisør.

Lene er en erfaren dame, idet hun har arbejdet indenfor faget i ca. 41…

Så er der fuld gang i arbejdet med at etablere en multibane i Gadbjerg.

I weekenden havde man taget det tunge skyts i anvendelse og nåede rigtig langt med jordarbejdet.

Projektet er projekteret til ca. 900.000 kr. 

Med multibanen bliver der mange muligheder for leg og boldspil samlet på et sted. Multibanen kan bruges til en lang række aktiviteter som fodbold, basketball, hockey, håndbold eller tennis.

Med dette nye tiltag…

Da de længe ventede tinglysningerne faldt på plads og en stor maskine meldte sin ankomst lød startskuddet til anlæggelsen af Tøsbystien i weekenden, hvor efterårsvejret viste sig fra sin absolut bedste side.

Fredag morgen gik gravemaskinen i gang med udgravningen af en del af den 1 km lange cykel- og gangsti.

Hen over weekenden er der blevet arbejdet ihærdigt, fra morgen til aften, og resultatet er helt fantastisk, ca. 700…

Rejsegildet på rækkehusprojektet i Gadbjerg trak mange folk!

Godt og vel et halvhundrede mennesker benyttede lejligheden til at se rammerne for de 7 nye rækkehuse på Sejershaven i Gadbjerg i fredags.

Det var byggefirmaet Wils der inviterede til rejsegildet og projektleder Torben Petersen udtrykte tilfredshed med fremmødet. Der har været en del lokale besøgende, men der var også folk udefra, herunder Vejle der viste…

På trods af en lidt kølig sommeraften, var det en fornøjelse at være en del af de lidt over 100 personer, der i

tirsdags d. 19-6-18 mødte op på Langgade 46.

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb