Kender du PLUSTUR? Sikkert ikke, men det er en lidt overset mulighed for at komme med offentlig transport i weekenden og om aftenen.

Henrik fra Vejle Brand tilbyder et møde, hvor I sammen dit/jeres forsikringsbehov og inden Henrik siger tak for mødet, har du fået en mail med dit forsikringstilbud. Et tilbud du selv kan sammenligne med din nuværende forsikring og derefter sige ja tak eller nej tak til.

Som tak for mødet, kvitterer vi med et gavekort til Min Købmand i Gadbjerg på 200 kr.

I samarbejde med SpisDanmark laver Borgerforeningen en GRATIS fællesspisning med fokus på sundhed og klimavenlige ingredienser.

Du kan se filmen på Facebook.

Klik her

Vejle Spildevand fornyer kloakledninger i Gadbjerg.

Fornyelsesarbejdet foregår af flere omgange i løbet af uge 31-36

Information fra Vejle Spildevand om gravearbejde og reparation af kloakrør i uge 26-43

Den årlige fugleskydning er hele sognets fest. Man behøver ikke skyde – bare mød op. Vi har borde og bænke, sodavand, øl, vin og sågar en pølsevogn. Men er du mere til at tage madkurven med, så er du velkommen til det. Bare du kommer.

Få her en præsentation af kandidaterne til bestyrelsen til Gadbjerg Butikshus.

Flittig brug, vind og vejr har taget hårdt på skovlegepladsen. Den lever ikke længere op til de sikkerhedsmæssige krav og bliver nedlagt af Naturstyrelsen.

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Margrethe Club Margrethe Club Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Crossfitness Meninghedsrådet Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Seniorklubben Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Gadbjerg Hallen FDF Gadbjerg Gymnastik Håndbold Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder
jyskweb