Der er meget at glæde sig over i Gadbjerg i øjeblikket. Borgerne, virksomhederne og foreningerne i landsbyen har givet tilsagn om køb af anparter og sponsorater for ca. 1.500.000 kr. – så målet for indsamlingen til at bevare købmandsbutikken er mere end nået.

Vi har været rundt i byen for at sælge anparter og har fået en række spørgsmål, som vi besvarer her.

Har du endnu ikke tegnet anparter, så kan du gøre det herunder.

Såfremt der er opbakning blandt borgerne får vi fjernvarme i 2026 på en linjeføring fra Give via Riis og Givskud.

I løbet af oktober 2022 skal der sælges anparter for 1 mio. kroner til erhvervelse af bygningerne og istandsættelse af butikslokalet.

 

Få mere information og tegn dine anparter hos arbejdsgruppen bag Ny Købmand i Gadbjerg, som vil gå fra dør til dør i oktober og november.

 

Havde du ikke selv mulighed for at deltage i borgermødet om Ny Købmand i Gadbjerg, så kan du læse om mødet her.

Borgermøde i Gadbjerg Hallen torsdag d. 22. september kl. 19.00

Købmandsparret Elsebeth og Aksel Holst har meddelt Gadbjerg Borgerforening, at de ønsker at stoppe som indehavere af Min Købmand i Gadbjerg i marts 2023, for at gå på pension og nyde et velfortjent otium.

Borgerforeningen har kendt til beslutningen et stykke tid, og er derfor langt i processen i samarbejde med Dagrofa, for at finde en løsning for fremtiden. Dagrofa står bag kæderne Min Købmand, Spar, Meny og Let-køb, og er…

Jo flere husstande vi får på fjernvarmen desto billigere bliver opstartsomkostningerne for den enkelte husejer

Skal vi ikke sammen lave et BRAG af en fugleskydning lørdag den 18. juni?

Den årlige fugleskydning er hele sognets fest. Man behøver ikke skyde – bare mød op. Vi har borde og bænke, sodavand, øl og vin. Pølsevogn og flæskesteg – men er du mere til klapsammen rugbrødsmadder, så er du velkommen til at tage dem med. Bare du kommer.

Det er lunt! Solen varmer, aftenlyset forlænges, solsorten synger, og det er tid til at nyde udelivet og fællesskabet.

 

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb