Vejle Kommune og SparEnergi inviterer til webinar om energirenovering af boliger og skift af varmekilde.

Få tips til bl.a. skrotning af oliefyr, bedre isolering eller nye vinduer og gode råd til, hvordan du søger bygningspuljen.

TILMELD DIG PÅ LINKET

https://www.vejle.dk/det-sker/aktiviteter-og-arrangementer/27-januar-gratis-webinar-om-tilskud-til-energirenovering-af-boliger/?fbclid=IwAR3TCKUM_O4UdkBFMB--I19H55bbNaa8kgEHF3X…

Vi starter den nye petanque sæson op mandag d. 17. maj på petanquebanen på sportspladsen bag Gadbjerg Skole. Vi spiller hver mandag fra kl. 14 - 16 incl. kaffepause indtil midt i september. Der er ingen tilmelding, man skal bare møde op. Kaffe og brød til pausen bedes man selv medbringe. Alle er velkomne, det er gratis at deltage og vi har ekstra petanquekugler.
Med venlig hilsen Petanqueudvalget

Vi mødes ved Margrethe Clubben, som ligger på Langgade 36.

Merete har været så venlig, at sige ja til, at Idræt i Dagtimerne måtte komme ud og optage denne lille video, så du kan få trænet lidt hjemme i stuen

https://youtu.be/HVla3qLGvSU

Billedet er fra Gadbjerg d. 1. december 2013. Om vi også får 18 cm sne i år når vi tænder for byens juletræ på Stationspladsen er nok tvivlsomt. Og vi får heller ikke Anders Julemand Jørgensen at se i år. Vi har i Borgerforeningen desværre set os nødsaget til at aflyse vores traditionelle sammenkomst i forbindelse med at træet bliver tændt. Men træet kommer op og vi skal også nok få lys i nogle af de øvrige træer rundt om i…

Ja, straks går du i gang med at læse hvad det nu går ud på og om du kan træde hjælpende til. Og det kan du – lige netop din hjælp har vi brug for.

Åben nedenstående relaterede fil og se hvad det er du kan hjælpe med.

Så ser det ud til at Vejle Kommune er gået i gang med at opfylde et mangeårigt ønske fra mange i Gadbjerg – nemlig at regulere parkering gennem Gadbjerg.
På generalforsamling og bestyrelsesmøder i både Lokalråd og Borgerforening har emnet i flere gange været drøftet. Og at det skulle etableres på den mest hensigtsmæssige måde, som både Politiet, kommunen og Gadbjergs borgere kunne sige OK til.

Overvejelserne er endt ud i, at…

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb