Frisk luft, aktivt foreningsliv, centrum i Vejle Kommune

Gadbjerg er geografisk placeret i hjertet af Vejle Kommune. I den aktive landsby lever omkring 1500 borgere, som nyder natur, aktivt foreningsliv og bysammenhold, men som også sætter pris på at være i tæt afstand til de større byer.

Bussen holder lige uden for døren og i bil kan man nå Vejle midtby eller Billund lufthavn på under 20 minutter. Seminariebyen Jelling ligger kun 6 km væk. Motorvejen er du på efter kun 7 minutter, og der er således hurtig adgang til arbejdspladser i Kolding, Brande, Herning, Horsens og Århus.

Nybyggeri

Siden Gadbjerg tilbage i 1983 blev kåret som årets by for et exceptionelt ungdomsarbejde, har byen udviklet sig med en del nybyggeri. En lang række parcelhuse er skudt op i de senere år og en udstykning med storparceller lige uden for byen er kommet til.

I øjeblikket er de næste udstykninger i fuld gang. Der er således flere kommunale byggegrunde til salg i udstykningen Sejershaven, hvor prisniveauet tillader en god økonomi i byggefasen, og/eller en ekstra bil i husstanden.

Bygger I hus på Sejershaven får I en placering, som ligger tæt op ad byen, men med udsigt til åbne marker.

Pasning og skole

Dagplejerne i Gadbjerg yder hjertevarm og personlig pasning af de yngste borgere, og børnehaven Labyrinten tager over når børnene er knap tre år.

Efter børnehavetiden står Bredsten -Gadbjerg skole klar med åbne arme til at modtage børnene og tilbyder skolefritidsordning, klub og skolegang fra børnehaveklasse til og med 6. klasse, hvorefter overbygningseleverne fortsætter i skolens afdeling i Bredsten.

Foreningsliv

Gadbjerg har et rigt foreningsliv inden for spejderaktiviteter, idræt, gymnastik, fitness, skytteforening, club og andre kulturelle tilbud.

Den kommunale musikskole har undervisningstilbud til børn og unge på Gadbjerg skole. Så for både børn og voksne er der rige udfoldelsesmuligheder, som i høj grad er skabt af det helt særlige, frivillige engagement, som tydeligt præger byens udvikling og sammenhold.

Dagligvarer

Min Købmand, som er placeret centralt i Gadbjerg har udover et stort udvalg af dagligvarer også brødudsalg, pakkeshop, apoteksvarer, renseservice og dækker en lang række funktioner for borgerne i byen. Min Købmand har åbent alle ugens dage fra morgen til aften. 

Byen huser også et velrennomeret pizzaria, så take-away er også lige i nærheden. 

Eje eller leje bolig?

boligsiden.dk kan du se hvilke boliger der er til salg i Gadbjerg. Søg på postnr. 7321 og få overblikket.

Vil I hellere bygge nyt, er der kommunale byggegrunde til salg på https://www.vejle.dk/9574 Der findes et udvalg af lejeboliger i Gadbjerg, både hos boligselskabet Domea og flere private udlejere.

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb