Velkommen i Margrethe Club

Margrethe Club er en klub her i Gadbjerg, i lejede lokaler i dele af det forhenværende Hotel Margrethe. Klubben blev dannet i 2016.
Det er et samlingssted for alle der har lyst og interesse i at være med. Her vil medlemmer af klubben kunne nyde et godt glas vin, en øl, vand, kaffe mv til favorable priser.

I 2021/22 har vi føjet den tidligere Bjælkestue til - nu kaldet Lene Margrethe Stuen og Didde Margrethe Stuen - hvor der bl.a. er mulighed for at spille billard/pool, plads til større arrangementer, storskærm til eks.vis visning af landskampe osv, og det er også her der bliver afholdt bobturneringer.
Der laves flere forskellige arrangementer i klubbens regi, og der forsøges at være lidt for enhver smag.
Af arrangementer kan nævnes bobturnering, oktoberfest, foredrag, rejser, madlavning, fisketure, veterantræf osv.
Vi modtager gerne forslag/ønsker til arrangementer – disse kan afleveres i postkassen i klubben.

Alle der ønsker at være med, skal være medlem af klubben og være fyldt 18 år.
Et medlemskort koster 200 kr. pr år, gentegning 100 kr. Dette af hensyn til lovgivningen.
Margrethe Club er for alle Gadbjergs borgere og andre med tilknytning til byen.

Se også vores hjemmeside www.margretheclub.dk - eller kig gerne ind til et af vores fredagsmøder.

Vi ses!

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb