Vi har fået ny hjemmeside KLIK HER for at gå til www.MargretheClub.dk.

På hjemmesiden kan du finde alle aktiviteter der sker i Margrethe Club og med tiden også et billedegalleri med billeder fra tidligere arrangementer og begivenheder. 

Er du på Facebook kan du KLIKKE HER for at gå til Facebook siden: Margrethe Club. Når du er på Facebook siden klikker du på "Bliv medlem af gruppen." Når en Administrator har godkendt dig vil du på Facebook få besked når der er sket noget nyt på siden. Det er også her du kan hente Månedens program, som PDF-fil og printe en kopi ud til køleskabet.

 

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb