Erhvervsliv

Byen huser en række større og mindre virksomheder og et forretningsliv, der består af Min Købmand, Down Town pizzaria og Hotel Margrethe, som i store dele af året har værelserne fuldt belagte med turister.

Institut for Kunstterapi har slået sig ned i byen. Her uddannes personer fra ind- og udland, som ønsker at anvende kreative metoder i forhold til personlig udvikling og pædagogisk/terapeutisk/socialt arbejde.

I 2012 indviedes Meta Mariehjemmet, som er et plejehjem beliggende centralt i byen. Der er 28 plejeboliger med eget køkken og badeværelse samt en lille have og terrasse tilknyttet. Hertil kommer fællesarealer med mulighed for mange forskellige aktiviteter.
Meta Mariehjemmet er et friplejehjem, hvilket betyder at borgere i hele landet kan søge om en plejebolig her.

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton Crossfitness FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb