Erhvervsliv

Byens borgere handler dagligvarer hos Min Købmand, der har åbent alle ugens dage. Skulle sulten melde sig står Downtown Pizzeria klar med smagfuld mad. Vi har fodplejer og massører og et væld af andre tilbud. Skal der ro i stuen, så køb blomster til fruen. Det kan du gøre i de to blomsterbutikker som findes i Gadbjerg.

Når du drikker en øl eller sodavand på en festival, er der stor chance for at kruset du drikker af, er blevet vasket i Gadbjerg. Dansk Mobilopvask vasker kander og krus og beskæftiger mange medarbejdere i byen. Hvis du skal bygge nyt, eller renovere dit badeværelse, er du muligvis stødt på virksomheden Kuma, der laver helstøbte bordplader til kunder i ind- og udland. Når et supermarked skal renovere sin delikatesseafdeling, eller en virksomhed skal afholde et stort event, så rykker Dansk Mobilkøkken fra Gadbjerg ud med professionelle industrikøkkener på hjul. Danmarks andenstørste kæde af boghandlere og legetøjsbutikker har hovedkontor i Gadbjerg. Større og mindre håndværksvirksomheder har til huse i Gadbjerg, hvorfra de servicerer byggerier i hele landet.   

Skal du have nye fliser i haven, kan de være produceret hos FC Beton, som har produktion af betonfliser 2 km. fra Gadbjerg. I byen findes også flere vognmænd, et slamsugerfirma, en webudvikler, flere automekanikere og et reservedelslager til Volvo. Vi har også en virksomhed der sælger og servicerer køletanke til landbrug og andet erhverv. Rundt om Gadbjerg er smukt placeret mange hektar med juletræer, som eksporteres til store dele af Europa.

I 2012 indviedes Meta Mariehjemmet, som er et plejehjem beliggende centralt i byen. Den oprindelig del fra 2012 består af 28 plejeboliger. Senere er kommet en udvidelse med et større demensafsnit, hvor der tilbydes wellness. Meta Mariehjemmet er et friplejehjem, hvilket betyder at borgere i hele landet kan søge om en plejebolig her.

Gadbjergs erhvervsliv er i tæt samarbejde med byens institutioner til gavn for alle parter.  

Vil du flytte din virksomhed til Gadbjerg eller etablere en ny, så kontakt Gadbjerg Borgerforening, så kan vi være behjælpelige med lokaler eller erhvervsjord til byggeri.

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb