Det kræver god planlægning og hårdt arbejde at lave en god fest. Og begge ting har man i rigt mål på Meta Mariehjemmet i Gadbjerg. Alle beboere var kørt i stilling i dagligstuen, køkkenet med "Verdens bedste køkken Mona" i spidsen havde tilberedt en fornemt, 'sønderjysk' kagebord - og så havde forstander Karina Lange og de engagerede medarbejdere også lige indrettet en ny erindringstue (efter norsk inspiration fra studieturen…

 

Træerne er plantet, så vi alle kan få lejlighed til at smage af deres frugter, når vi går på stien. Da vi ikke tror, at frugt fra stjålne træer smager særlig godt, bedes træerne venligst sat tilbage igen.

Skrevet af "De Game Gartnere"

Margrethe Club er en nystartet klub i Gadbjerg i lejede lokaler i dele af hotel Margrethe.

Fremover vil det være et samlingssted for alle, der har lyst og interesse i at være med. Her vil medlemmer af klubben kunne få et godt glas vin, en øl, vand, kaffe osv. til priser, der ikke belaster budgettet.

Der er igangsat mange forskellige aktiviter: Kortspil, foredrag, vinsmagning, dameaftener med eksempelvis hairstyling, makeup…

Til glæde for børn og barnlige sjæle.

 

De lykkelige nygifte  og deres 3 vilde baby`er.  

                                                                             

Brudens forældre sammen med Mosekonens mand, samt gommens far.

                        

Bedste- / oldeforældre.

 

Et lille kig bag kulisserne.

 

     

Venlig hilsen   De Gamle Gartnere

På initiativ af lokalrådet har en lille flok pensionister aftalt at mødes et par gange om måneden for at bidrage med renholdelse af byen. De gamle gartnere arbejder efter et godt gammelt kommunalt princip, idet de altid er bevæbnet med en kost – så der til enhver tid er noget at læne sig op af. De Gamle Gartnere har været i gang siden 2014 og har bestemt sin berettigelse, det er fornøjelse at der altid er rent og pænt i byen. …

En lille gruppe har puslet med tanken om at starte en klub i Gadbjerg, i lejede lokaler i dele af hotel Margrethes lokaler (krostue, kontor og Tv stue lægges sammen).

Margrethesalen er i forvejen lejet til bl.a bankospil.

Fremover vil det være et samlingssted for alle der har lyst og interesse i at være med. Her vil medlemmer af klubben kunne få et godt glas vin, en øl, vand, kaffe osv. til priser der ikke belaster…

I et stykke tid har Vinni Bruhns fantastiske dyrebilleder prydet Meta Marie-hjemmets vægge.

Vinni Bruhn har altid været fascineret af naturen, og hun er så heldig at bo midt i den med alle de oplevelser, det giver.

At se naturen gennem en fotolinse gør hele oplevelsen mere intens, og at få det helt rigtige billede medfører, at man sidder stille og venter i mange, mange timer.

Gevinsten - og det gode humør - kommer med…

Jeg hedder Agnes Busk, jeg er 15 gammel og bor i Tofthøj. D. 28 september havde jeg trukket min far med til mit første borgermøde i Gadbjerg.  Blandt de 100 fremmødte kunne jeg straks konkludere, at jeg trak aldersgennemsnittet voldsomt ned som den yngste deltager, hvilket jeg synes var utroligt ærgerligt, da vi som unge ser byen fra en helt anden vinkel.

Peter Sepstrup fra Vejle Kommune havde i samarbejde med Lokalrådet…

Til ejere af boliger / erhverv på Langgade i Gadbjerg

Vejle kommune har givet mulighed for, at der kan gives støtte til udvendig renovering af ejendomme på Langgade i Gadbjerg (kun byggerier fra før 1960).

Dette vil kommunen gerne fortælle om, så derfor inviteres du til at komme og få en snak om hvilke muligheder, der er for at du kan søge støtte.

13. oktober 2016

Kl 15.30 – 17.30

Min Købmand Langgade 35

 

Ved…

 

har pakket rygsækken med mad og vand for at tage på tur i det dejlige sensommervejr.

Turen går til Lillehøj og Sejershøj i forbindelse med Naturens Uge

"Natur uden alder".

Først legepause på Lillehøj

så hejses Naturens Dag-bannere på toppen af Sejershøj i blæsten

og senere tid til eftertænksomhed ved højens fod.

6. september 2016 LC

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb