Crossfitness


Træningen foregår på hold enten i Gadbjerg Hallen eller på multibanen og det udendørstræningsanlæg på boldbanerne, når vejret tillader det, hver mandag fra kl. 18.30 til 19.30.

Der er fortsat ledige pladser på holdet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af trænerne - Mikael kan kontaktes på 29379616 og Lars på 28782420 - alternativt kan vi kontaktes via facebookgruppen "Gadbjerg CX".

Vi tilbyder 1 gratis prøveaften - KOM OG PRØV DET! ... og tag venner, bekendte, familie og naboen med.

 

Kontingent:

1 sæson kr. 1.000,-

½ sæson kr. 600,-

Tilmelding kan ske under menuen "Tilmelding (inkl. betaling)" til venstre på denne side.

Bestyrelsen for crossfitness kan kontaktes på mail gadbjergfitnesscrossfit@gmail.com

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Margrethe Club Margrethe Club Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Crossfitness Meninghedsrådet Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Seniorklubben Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Gadbjerg Hallen Badminton FDF Gadbjerg Gymnastik Håndbold Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder
jyskweb