Gymnastik i Gadbjerg IF

Sæson 2019/20

Velkommen til sæsonen 2019/20

Opstart uge 37 og 38.

Tumlastik (forældre/barn, aldersgruppe: 0-3 år): onsdag kl. 16.30 - 17.30, opstart 11/9

Tumlastik er leg og motoriske udfordringer for børn i alderen 0-3 år.

Vi leger, slår kolbøtter, kravler, hopper, spiller bold, bruger redskabsbaner og andre spændende ting, hvor mor og far tager aktivt del i legen sammen med barnet.

 

Pris 300 kr. (inkl. opvisningstøj)

 

Bøllefræs (3-6 år): tirsdag kl. 16.00 - 17.00, opstart 17/9

Leg og gymnastik for børn i alderen 3-6 år.

Der fræses af sted til Bøllefræs. Vær parat til at få brændt noget krudt af i en time, hvor der leges en masse lege, spilles bold, øves balance, kolbøtter og koncentrationsevne.   

Pris 300 kr. (inkl. opvisningstøj)


Instruktørerne henter børnene i børnehaven - tilmeldingslister hertil i børnehaven. 

 

Superkids (0. klasse og opefter): tirsdag kl. 17-18.30, opstart 11/9.
Instruktører: Tommy, Dion, Cecilie, flere følger.

Det her er lige holdet for dig, hvis du elsker rytme og spring. Her vil du blive udfordret i rytme og få lært nogle fede spring. Det hele vil være krydret med masser af sjov og ballade, som både drenge og piger kan være en del af.

Pris 350 kr. (inkl. opvisningstøj og tur til springhal)

 

Træningen foregår i Gadbjerg Hallen

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton Crossfitness FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb