Badminton

Badmintonafdelingen er en underafdeling af Gadbjerg Idrætsforening, en afdeling hvor medlemmerne er fordelt med halvdelen som børne-/ungdomsspillere og halvdelen som motionsspillere. Vi har igennem de seneste år haft et stabilt antal medlemmer på ca. 30 - 40, derudover kommer de forskellige trænere og bestyrelsesmedlemmer.

 

 Har du ingen at spille med så ring - det kan være at vi har én, der mangler en makker. Eller måske er Fleksifjer lige noget for dig.

 

                                 

Priser:

Børn og ungdomsspillere 350 kr. pr. sæson

Motionsspillere 1400 kr. pr. bane pr. sæson

Fleksifjer 400 kr. pr sæson


Tilmelding og betaling foregår online her Tilmeld

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb