Margrethe Club fejrer sit 1 års jubilæum med traditionel julefrokost i Margrethe-salen, lørdag den 2. december, kl. 13,00 – 21,00. Her byder vi på en traditionel julemenu, med julemad fra Meta Marie Hjemmet. Vi byder på små overraskelser og en sving-om til DJ- musik. Se program her på siden.

Og hvad er status så på klubbens første år?

Den lille gruppe der tog initiativet med opstart af klubben, havde en målsætning på 80-100…

 

Veterantræffet i Gadbjerg i weekenden, tåler nemt en gentagelse. 38 køretøjer blev sat til skue på parkeringspladsen lørdag eftermiddag.

 

36  køretøjer er tilmeldt veterantræffet i Gadbjerg nu på lørdag.

De 36 køretøjer fordeler sig på 9 biler,  6 gamle traktorer, 12 motorcykler og 9 knallerter.

Og det sjove er, at alle køretøjer har lokal tilknytning, altså er det folk fra Gadbjerg-området, der er de lykkelige ejere af alle køretøjerne.

”Veteranerne” mødes på stationspladsen i Gadbjerg kl. 13,30 og kører efterfølgende en promenadetur gennem byen, så tag…

Kommer der togstop i Gadbjerg? Ja, hvis Billundbanen anlægges og den endelige linje føres over Gadbjerg. Som det ser ud nu, er der stadig politisk flertal bag Billundbanen. Så den bliver med al sandsynlighed til noget. Baneprojektet er dog både udskudt og forsinket. Nu mangler vi så blot beslutningen om at linjeføringen skal gå over Gadbjerg.

Beslutningen

BaneDanmark (BD) skriver på bane.dk at de vil aflevere det politiske…

Seks lokalrødder er nu klar til at løfte Gadbjergs samarbejde med Vejle Kommune ind i en ny sæson. Der er masser af spændende opgaver at tage fat på, og Lokalrådet glæder sig derfor over at kunne byde velkommen til Hildegard van Kemenade og Agnes Busk.

Det nye Lokalråd blev konstitueret således:

Formand: Esben Leonhard

Næstformand: Morten Fuglsig Lauridsen

Sekretær: Hildegard van Kemenade

Kasserer: Mie Blok Sølund…

Møde vedr. byggeprojekter på Sejershaven i Gadbjerg 

Forud for et møde den 7. april med byrådspolitikere og embedsmænd fra Vejle Kommune, med henblik på at få færdiggjort udstykningen på Sejershaven, havde Tænketanken inviteret til et orienterende møde i Sognehuset den 4. april. 

Her var der bl.a. præsentation af 2 rækkehusprojekter (Se link herunder) til eje eller leje på dagsordenen, herudover efterlyste Tænketanken…

- Et samarbejde mellem Gadbjerg Lokalråd og forsikringsselskabet Vejle Brand g/s. For hvert booket møde er der kontant støtte til lokale projekter.

En syvårsplan for Gadbjerg

Der er ideer i alle størrelser, farver og faconer og alligevel er der en klar rød tråd.

Søndag den 26. februar 2017 blev årets fastelavnsfest afholdt.

Vanen tro bød gymnastikafdelingen indenfor i Gadbjerg hallen til tøndeslagning og et par timers hygge.

Frem mødte omkring 100 udklædte børn, deres forældre og bedsteforældre. Enkelte voksne havde også været i gemmerne for at finde udklædningstøjet frem.

Kreativiteten fejlede bestemt ikke noget, der var mange fantasifulde og veludførte udklædninger. Der var…

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb