Så ser det ud til at Vejle Kommune er gået i gang med at opfylde et mangeårigt ønske fra mange i Gadbjerg – nemlig at regulere parkering gennem Gadbjerg. På…
Som det jo nok desværre allerede er gået op for de fleste i og omkring Gadbjerg, bliver der ikke noget Gadbjerg Løb i år og heller ingen sommerfest med alle dens…
Info fra Borgerforeningen. Nu kommer der nyt liv på det gamle plejehjem her i Gadbjerg. Det gamle plejehjem bliver lejet ud til firmaet Trivselshusene, der hjælper…

Ny frisørsalon i Gadbjerg

Byg og bo

Lene Jørgensen glæder sig til nye spændende udfordringer i Gadbjerg

Så er der godt nyt til alle langhårede borgere i Gadbjerg og omegn.

Efter at salonen på Meta Marie Hjemmet har været lukket ned siden november, kommer der nu en ny selvstændig frisør i salonen på Meta Marie Hjemmet.

Det er 54 årige Lene Jørgensen, der med virkning fra 15. Januar har forpagtet salonen. Dermed har Gadbjerg og omegn atter sin egen frisør.

Lene er en erfaren dame, idet hun har arbejdet indenfor faget i ca. 41 år. Hun startede i sin tid som hjælpepige efter skoletid i Eva Salonen i Vejle.

Herefter en 4-årig frisør- og kosmetiker uddannelse og er således uddannet dame- og herrefrisør i Eva Salonen i Vejle i 1985. Efter at have mødt Peter, som hun nu er gift med på 29. år, flyttede parret til Holstebro, hvor begge arbejdede som selvstændige. Lene etablerede sig med egen salon med 7 ansatte. Det var en sjov tid med mange gode minder.

Parret har sammen 4 børn på henholdsvis 20, 22, 26 og 29 år.

For ca. 5 år siden flyttede parret tilbage til Vejle.

Lene Jørgensen har også en uddannelse som social- og sundhedshjælper og har som sådan beskæftiget sig med det, sideløbende med frisørfaget, men det er og bliver frisørjobbet der ligger hjertet nærmest og det er da også derfor at der nu igen skal satses fuldt ud på frisørfaget. Lene ser gode muligheder i Gadbjerg og glæder sig til at komme i gang igen med egen salon.

Efter en lidt omtumlet periode i salonen i Gadbjerg, vil der nu fremover være stabilitet med gode familievenlige åbningstider fremover.

 

Familievenlige priser og åbningstider

Åbningstiderne i Meta Marie salonen bliver i første omgang følgende: Tirsdag og onsdag fra kl. 9,30 til 20,00, torsdag og fredag fra kl. 9,30 til 17,00. Lørdag kun efter aftale.

Så alt i alt burde selv den travleste familie kunne finde en tid der passer ind – uden stress.

Mandage er afsat til klipninger ude af huset for de mennesker, som ikke selv har mulighed for at komme i salonen. Det er blot at bestille en tid til en klipning i eget hjem.

Besøg salonen på Facebook eller kontakt Lene på tlf. 23 70 29 58.

 

Frisørjobbet er også kunst

Et frisørjob er ikke blot en klipning der passer til ansigtet, det er også ren kunst. Man vælger en frisure, et look der passer til det unikke menneske og deres personlighed. Det er vigtig at kunderne føler sig set og hørt og at de går fra salonen med en god oplevelse og føler sig glade og tilfredse med resultatet. Det skal være en god oplevelse fra start til slut. Der findes ikke noget bedre end at se en glad kunde forlade salonen, lyder det fra Lene Jørgensen.

Lene Jørgensen holder sig løbende opdateret med kurser og trends indenfor frisørområdet.

Kig ind og hils på den nye frisør i Gadbjerg, hun lover en kop kaffe eller te og glæder sig til at mødes med egnens befolkning.

 

Januar måned byder på gode tilbud til hele familien

I anledning af åbningen vil Lene Jørgensen køre tilbud på dame og herreklip. Samtidig sætter hun 2 gavekort, af en gratis klipning, på højkant blandt de der bliver klippet den 15. januar.

Velkommen inden for hos hele familiens nye frisør i Gadbjerg.

Så ser det ud til at Vejle Kommune er gået i gang med at opfylde et mangeårigt ønske fra mange i Gadbjerg – nemlig at regulere parkering gennem Gadbjerg. På…
Som det jo nok desværre allerede er gået op for de fleste i og omkring Gadbjerg, bliver der ikke noget Gadbjerg Løb i år og heller ingen sommerfest med alle dens…
Info fra Borgerforeningen. Nu kommer der nyt liv på det gamle plejehjem her i Gadbjerg. Det gamle plejehjem bliver lejet ud til firmaet Trivselshusene, der hjælper…
Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton Crossfitness FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb