Vi starter den nye petanque sæson op mandag d. 17. maj på petanquebanen på sportspladsen bag Gadbjerg Skole. Vi spiller hver mandag fra kl. 14 - 16 incl. kaffepause…

Meta Marie udvider

Byg og bo

Opførelsen af 10 nye boenheder på Meta Marie Hjemmet

i Gadbjerg, skrider planmæssigt frem

 

Trivsel og glæde på Meta Marie Hjemmet

Foråret nærmer sig og dermed også ibrugtagningen af de 10 nye boenheder på Meta Marie Hjemmet. Byggeriet kører lige efter en snor og de første beboere forventes at kunne flytte ind i slutningen af marts. Meta Mariehjemmet er et friplejehjem, som når de sidste 10 pladser står færdige, vil have plads til 38 beboere og dermed stadig et lille plejehjem med plads og tid til den enkelte beboer. Meta Marie Hjemmet er primært for ældre mennesker med omsorgs- og plejebehov, som skal have de bedste forudsætninger for en god og tryg alderdom. Men også mennesker med særlige behov kan komme på tale som nye beboere.

Visitation til det nye afsnit er på samme vilkår som hidtil

Det er vigtigt at pointere at de 10 nye bo-enheder er at betragte som en udvidelse af det nuværende plejehjem og derfor er omfattet af de samme betingelser med hensyn til visitation.

I det nye afsnit bliver der etableret fællesfaciliteter for alle hjemmets beboere i form af et super moderne wellnessområde, med den sidste nye teknologi indenfor ældresektoren.

Der er frit plejehjemsvalg i Danmark – det er dit valg!

På Meta Marie Hjemmet i Gadbjerg kan du nyde dit otium i trygge omgivelser i et lille hyggeligt landsbymiljø med skøn natur og højt til loftet.

Der er masser af muligheder for et godt og inspirerende ældreliv i et velfungerende miljø. Her får du hver dag god hjemmelavet mad fra eget køkken.

Hjemmet har eget fitnesscenter, frisørsalon, biograf, fysioterapi, wellnesområde mm. Her må du også gerne bo sammen med dit kæledyr.

Over 100 frivillige vil gerne medvirke til ”det gode liv” for alle hjemmets beboere.

Her har vi nemlig tid og overskud til at give dig nærhed, værdighed, tryghed og respekt i den sidste del af dit liv.

Dørene er altid åbne

Ønsker du og din familie at vide mere om dagligdagen her hos os, er I altid velkommen til at kigge indenfor eller kontakte os.

Her handler det om at leve livet – hele livet !

 

 

Kontaktoplysninger:                          

Meta Marie Hjemmet                        

Karina Lange, forstander                   

Tel 76 40 52 50                                 

Email: kl@mariehjem.dk

Vi starter den nye petanque sæson op mandag d. 17. maj på petanquebanen på sportspladsen bag Gadbjerg Skole. Vi spiller hver mandag fra kl. 14 - 16 incl. kaffepause…
Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb