Fugleskydning

Fugleskydning er en gammel tradition for medlemmerne af Gadbjerg Borger- og Håndværkerforening og afholdes hvert år den anden lørdag i juni i Refstrup Plantage.

Fugleskydning er en årlig begivenheden tilbage fra 1923, dog med undtagelse af 1924 og 1945. Den manglende afholdelse i 1945 skyldes mangel på krudt under krigen.

Dagens første skud løsnes af sidste års fuglekonge kl. 10.15, hvorefter de tilmeldte skytter på skift løsner 3 skud indtil alle plader er faldet, den som skyder den sidste plade ned er årets Kronprins.

Hvem der bliver årets nye Fuglekonge offentliggøres ved aftenfesten til sommerfesten den efterfølgende weekend i Gadbjerg Hallen.

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb