Sognehuset

 

Alle grupper/arrangementer med tilknytning til Gadbjerg Sogn, som har et kirkeligt, kulturelt eller folkeligt sigte, kan benytte Sognehuset.

Kirkelige arrangementer kommer altid forud for andre arrangementer.

Sognehuset kan lånes til kaffe i forbindelse med bisættelser, begravelser samt receptioner i forbindelse med dåb, bryllup, sølv - og guldbryllup. Derudover til morgenkaffe i forbindelse med kobber- sølv- og guldbryllup.

Køkkenet kan kun benyttes som anretter køkken

For kirkelige foreninger og foreningerne i Gadbjerg er det gratis, for andre er der fastsat en pris på 400 kr. per gang, såfremt køkkenet ikke skal bruges. Ønsker man at benytte køkkenfaciliteterne betales ekstra 400 kr.

De brugte lokaler herunder køkken og toilet skal afleveres rengjorte efter brug.

Hvis den der har opsyn med lokalerne, skønner at reglerne for lån af lokalerne ikke overholdes, fremsendes en regning på rengøring til brugeren.

Reservering af Sognehuset:

Henvendelse til kirkekontoret, Buen 17B, Gadbjerg

                                       Graver Martin Larsen

                                                tlf. 20416453/75876453

                                                mail: gadbjergkirkegaard@mail.tele.dk

Nøglen til Sognehuset udleveres/afleveres til kirkekontoret, efter aftale med graverkontoret.

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb