Loppemarked - 28. marts 2020

Grundet Corona er loppemarkedet desværre aflyst i 2020 indtil videre.

 

Kære Forældre og andre hjælpere.

Så skal vi så småt i gang med at afholde vores årlige loppemarked, vi har holdt de første møder og vores lagre er godt fyldt op. Vi kan som altid ikke undvære jeres hjælp! Vi har brug for mange frivillige forældre og venner af FDF, for at stable vores årlige loppemarked på benene.

Loppemarkedet er hjørnestenen i FDF`s økonomi. Uden loppemarkedet ville det være vanskeligt, at få det hele til at løbe rundt, og vi ville være nødt til at hæve kontingentet, vores lejre ville blive dyrere og det ville være svært at finde penge til vedligeholdelse af Kernen og til køb af nyt udstyr.

Torsdag og fredag før loppemarkedet

Vognene kører i rutefart fra vores ”lager” i Tofthøj til hallen. Her er der begge steder brug for hjælp til at bære kasser og møbler. I hallen skal loppeaffekterne sorteres yderligere og sættes klar på bordene. Torsdag starter vi kl. 18, husk at spise hjemmefra, fredag starter vi kl. 16, vi sørger for kaffe/kage begge dag og fredag giver vi aftensmad.

Lørdag d. 28. marts

Her har vi brug for sælgere og dørmænd, og hjælp til oprydning bagefter.

Kl.  8.15 er der morgenmad og briefing.

Kl.  9.30 lukkes dørene op.

Kl.15.00 lukker vi og tømmer hallen.

Kl.17.30 Når alt er ryddet op, slutter vi af med hygge og fælles aftensmad. Vi får salgstallene fra de forskellige afdelinger, og vigtigst af alt: Hvad blev omsætningen?

Mandag efter loppemarkedet har vi brug for 2 personer, ca. 1 par timer på genbrugspladsen i Give.

Som du kan se, er der nok at tage fat på. Sæt X i kalenderen de dage du kan hjælpe.

Vi forventer ikke, at du hjælper alle dage, men så meget som muligt.

Alle forældre og frivillige vil blive kontaktet i løbet af februar/marts, så vi kan have den endelige arbejdsplan klar 2 uger før markedet.

Vi formidler bla. information igennem vores facebookgruppe ”FDF Gadbjerg ”.

Alle forældre og hjælpere opfordres til at melde sig ind. Her vil vi løbende orientere og man vil nemt kunne stille spørgsmål til udvalget.

 

På FDF loppemarkedsudvalgets vegne

Dorte Kjær Duch 23 73 42 75  dduch@live.dk

 

P.S. I må meget gerne melde tilbage til mig hvad i gerne vil hjælpe med, på SMS,

mail eller Facebook, men jeg kontakter jer efterfølgende for at lave en aftale.

 

Dorte og Søren Solgaard koordinerer loppeindsamlingen og kan træffes på 51 89 18 99 .

 

 

På vegne af FDF loppeudvalget

 

Loppeudvalget

Har du forslag til nye tiltag eller ting, så er du velkommen til at kontakte udvalget.

Karsten Olsen - 22334863

Lisbeth Højgaard - 25122670

Birthe Jørgensen - 51509502

Søren Solgaard - 51891899

Dorte Kjær Duch - 23734275

Helle N. Andersen - 50916466

Rasmus Madsen - 20325797

Nina Madsen - 60490443

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb