Gadbjerg Løbet 2012

Tusind tak for opbakning fra alle jer deltagere, tilskuere, sponsorer og ikke mindst frivillige hjælpere.

Endnu et Gadbjerg Løb er afviklet og endnu engang med succes.

Der var i år 30 børn med til at få sat gang i det hele i hælene på bien GabBi. Alle børn fik medalljer og der er taget billeder, der kommer til at ligge til fri afbenyttelse her på siden.

8 stafethold med hver 4 løbere (et hold kun 2) dystede om æren og med depechen i hånden blev skoven indtaget. Det var underholdende og der var spænding om placeringerne til det sidste.

Kl. 19.00 gik starten til hovedløbet og 220 deltager stod klar til at indtage de 3 ruter. Feltet indeholdte hele spekteret fra børn i klapvogn til ældre i kørestol og ind i mellem unge og ældre energiske løbere. Alle i kampen mod uret eller...

Vejrguderne var med os og Gadbjerg Stadion summede at liv og sommerglæde, hygge og medbragte madpakker.

Billeder 2012

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb