Fugleskydning 2024

Borgerforeningen

Tidspunkt: Hele dagen
Sted: Refstrup Plantage

Kom og vær med til fest i skoven

Årets fugleskydning er for alle interesserede - også dem der ikke skyder, men bare vil nyde en dejlig og sjov dag i skoven.

Henover dagen er der en masse aktiviteter, som alle kan tage del i.

Vi har opsat skydebaner, som vi kalder fest- og edderkopskydning. Her kan du

afprøve dine færdigheder med luftbøsser.

Selvfølgelig er der også en skydebane til børnene samt bueskydning, hvor både

børn og voksne kan tjekke dagsformen.

Vi satser på, at blive i teltet til mørket falder på. Vi har sørget for musik i teltet

– og en tændt mikrofon, hvis du har noget på hjertet.

Program:

  • Kl. 09.30: Kaffe og Rundstykker (sponsoreret af Min Købmand)
  • Kl.10.30: Fuglekongen Jørgen Nielsen løsner det første skud på fuglen.
  • Kl. 18.00: Skovmenu bestående af kød fra grill med kartoffelsalat og grønt.
  • Kl. 19.00: Musik i teltet Når sidste plade er skudt ned på fuglen (sidst på eftermiddagen), stopper vi med at skyde. Herefter finder vi den nye fuglekonge og vinderne fra de øvrige skydninger. Alt sammen afsløres i forbindelse med fællesspisning af aftensmad i teltet.

Margrethe Clubbens pølsevogn er på pladsen hele dagen. Der er ligeledes salg af vin, øl, sodavand, kaffe, slik, chips mv. Alt sammen til yderst rimelige priser.

 

 

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA 

Jubilæums-fugleskydning

Vi har inviteret alle tidligere og nulevende FUGLEKONGER og FUGLEDRONNINGER til at deltage i årets JUBILÆUMSFUGLESKYDNING.

Vi opstiller en helt speciel skydebane til disse æresgæster, så de kan få tjekket sigtekornet og vi kan få kåret alle tidernes fugleperson/-konge/-dronning/-kejser. Desuden er de inviteret til at deltage i morgenmaden og aftenspisningen.

Det bliver megahyggeligt – og mange har allerede takket ja til at deltage

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Margrethe Club Margrethe Club Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Crossfitness Meninghedsrådet Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Seniorklubben Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Gadbjerg Hallen Badminton FDF Gadbjerg Gymnastik Håndbold Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder
jyskweb