Efter lang tids forberedelse afviklede FC GOG og Gadbjerg IF i den forgangne weekend dette års indendørs fodboldstævne. 

Igen i år under navnet Flextra Cup, og med den Jyske Sparrekasse som hovedsponsor.

Igennem hele weekenden blev der scoret masser af mål i hallerne i både Gormshallerne i Jelling, Vonge-Kollemorten Hallen samt i Gadbjerg og Givskud. De 5 haller har været i brug for, at vi som arrangør kunne få plads til de…

Så blev juletræet tændt i Gadbjerg

 

Lørdag den 28. november var små og store Gadbjergborgere vidne til at juletræet blev tændt på Stationspladsen ved Hotel Margrethe i Gadbjerg, mens de sang ”Et barn er født”. Derefter gik alle til Gadbjerg hallen, hvor flere børn og voksne kom til, for at holde juletræsfest.

 

Som noget nyt var arrangementet et resultat af et samarbejde mellem FDF Gadbjerg og Gymnastikafdelingen i…

Pluskontoret Arkitekter har bearbejdet borgernes prioritering og ideer fra landsbymødet den 27. oktober til et landsbyprogram.

Det bliver Gadbjergs forslag til Vejle Kommune til, hvordan byfornyelse kan bidrage til at skabe udvikling lokalt i Gadbjerg, hvis høringen er positiv.

Man kan hente programmet her eller bestille et eksemplar hos lokalrådet. Lokalrådet holder et offentligt møde om programmet den 12. januar 2010 kl.…

Adventsmarked/Juletræsfesten
 

JULETRÆSFESTEN afholdes som en helt ny tradition af gymnastikafdelingen i fællesskab med FDF Gadbjerg.

Det hele løber af stablen den 28. november 2009.

Dagen starter kl. 14.00, ved det store juletræ på stationspladsen. Her mødes alle der må have lyst, til fællessang og ikke mindst for at tænde lys i træet.

Derefter følges vi alle op i hallen.

Stemningen vil her være i top, med julemarked,…

Vejle Kommune har i samarbejde med Gadbjerg Lokalråd og interesserede borgere igangsat arbejdet med at udarbejde et landsbyprogram for Gadbjerg.

D. 23. september indledtes processen med et formøde, hvor en mindre gruppe borgere delte ideer og forslag til udvikling af landsbykernen. 

D. 27. oktober afholdelse et landsby stormøde, hvor vi håber, at der kommer endnu flere forslag og ideer til torvs, så projektgruppen bliver…

 

MÅLAKTIER

Er du én af de heldige vindere?

Har du tjekket om du er én af de heldige vindere i denne eller sidste måneds trækning af målaktier??

Trækningerne kan ses her på hjemmesiden under Idrætsforeningen og derefter fodbold.

Nu er resultatlisterne her - se Idrætsforeningen/Gadbjerg Løbet 2009/

 

Indvielse af bålhytten i Refstrup/Gadbjerg Skov

 

Lørdag den 15. august 2009 kl. 14-16

 

Bålhytten er opført med stor hjælp af lokale frivillige hænder og med økonomisk støtte fra Skov- og Naturstyrelsens Lokale Grønne Partnerskaber og Friluftsrådets Tips- og Lottomidler. Arbejdet har stået på hen over foråret og sommeren. Resultatet står nu færdigt – klar til at give alle interesserede nye og spændende oplevelser i skoven…

Mandag aften betrådte nogle af Danmarks hurtigste ben Gadbjerg Stadion. De veltrænede ben tilhørte FC Midtjyllands lynhurtige landsholdsspiller Jonas Borring. Med sig til Gadbjerg havde han sin kroatiske SAS Liga holdkammerat Filip Marcic, og akademispilleren Edu Sarajcic og alle tre spillere leverede varen fra start til slut på det lidt vindblæste Gadbjerg Stadion.
Hele 56 pige og drenge spillere fra FC GOG's ungdomsafdeling…

Forårsrengøring i Gadbjerg og omegn. Lørdag den 25. april 2009 fra kl. 10 – 13.

Vi gentager succesen fra sidste år, vi samler affald i Gadbjerg og omegn. Vi mødes ved Gadbjerg Hallen, hvor vi bliver delt op i hold.

Der vil være en præmie til det hold der samler flest kilo.

For alle deltagende er der kl. 13 gratis frokost i FDF´s nye shelter i skoven.

Vi har brug for at vide hvor mange der kommer, derfor tilmeld dig senest…

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb