Borgermøde - Købmand i Gadbjerg

Borgerforeningen

Tidspunkt: 19:00-20:30

Kom til borgermøde om købmandsbutikkens fremtid.

Torsdag d. 22. september kl. 19.00-20.30 i Gadbjerg Hallen

 

Projektgruppen bag arbejdet med Købmandsbutikken og Borgerforeningen inviterer til borgermøde for at orientere om mulighederne for en fremtidig butik i Gadbjerg. Alle borgere er velkomne.

Købmandsparret Elsebeth og Aksel Holst har meddelt Gadbjerg Borgerforening, at de ønsker at stoppe som indehavere af Min Købmand i Gadbjerg i marts 2023, for at gå på pension og nyde et velfortjent otium.

Borgerforeningen har kendt til beslutningen et stykke tid, og er derfor langt i processen i samarbejde med Dagrofa, for at finde en løsning for fremtiden. Dagrofa står bag kæderne Min Købmand, Spar, Meny og Let-køb, og er den største leverandør af varer til købmanden i Gadbjerg. 

Ole Lange, formand for Gadbjerg Borgerforening fortæller: ”Vi har en god dialog med Dagrofa, og heldigvis har vi i Gadbjerg en veldrevet købmandsbutik, så Dagrofa forventer at det bliver nemt at finde en efterfølger til vores nuværende købmandspar. Elsebeth og Aksel har gjort et flot stykke arbejde for byen og har fastholdt købmanden som et samlingspunkt i Gadbjerg. Det er vigtigt at vi også fremadrettet prioriterer at gøre vores indkøb lokalt, så overgangen til en ny købmand bliver god.”

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb