Årets junior pris 2013

Indstillingen lyder:

"Badmintonafdelingen har valgt at indstille Thomas Dybvad Stephansen til årets juniorpris i Gadbjerg idrætsforening 2013.

Vi er utroligt glade for at han er vendt tilbage som træner i badmintonafdelingen, efter han blev færdig på efterskole. Thomas tog træneruddannelsen på dispensation som 14 årig. Det er vi rigtig glade for at han kunne og havde mod på. Super godt gået!!

 Han kan favne alle. Når der er nye spillere, har han den ro og tålmodighed der skal til. Han  kravler gerne rundt på gulvet og leger spillet ind samtidig med at han kan hjælpe de ældste spillere med deres spil også. Når træningen skal planlægges er han også god til at komme med ny inspiration. Det kræver overskud at kunne planlægge træningen i en lille klub som Gadbjerg, hvor der er så stort niveauforskel på samme hold. Med smil og godt humør bliver der knoklet med leg og indlæring regler, slag, fodarbejde og meget mere

Thomas er vellidt blandt både spillere og forældre. Det er også på grund af tilkendegivelser fra flere børn forældre at vi er helt sikre på, at Thomas fortjener denne pris. Han er en ener og er ikke bange for at gå foran i feltet. Vi håber på at idrætsforeningen og vores spillere får meget mere glæde af dig i fremtiden."

Tillykke med prisen.

Årets juniorpris 2012

Indstillingen lyder:

"Vi har fra gymnastikforeningens side valgt at indstille Lykke til året Juniorpris i Gadbjerg idrætsforening.

Lykke knokler med at få Super Kids holdet til at fungere optimalt i et super godt samarbejde med Marie Louise og Morten.

Lykke tager aktivt del i planlægningen af træningen og yder en stor indsats, bl.a. laver hun selv serier med børnene som skal bruges til opvisningen. Hun tager også del i planlægningen af såvel fastelavn og opvisning og de arrangementer som vi derudover har i løbet af året.

Lykke møder altid børn og voksne med et smil og et super godt humør.

Lykke møder altid forberedt op og er klar til at tage imod de glæder og udfordringer 1 ½ time med Super Kids giver, selvom det til tider kniber med at få dagen til at hænge sammen, pga. skole og arbejde er hun altid på pletten og en person vi altid kan regne med.

Lykke deltager aktivt når vi afholder møder i bestyrelsen, hvis hun kan, deltager hun, og er ikke ked af at sige sin mening. Det at man tør stille op til en snak og diskussion omkring forholdene i foreningen, er med til at forbedre og forny foreningen.

Det er med denne begrundelse vi har indstillet Lykke til årets Juniorpris.

 

Lykke du har fortjent at modtage denne anerkendelse i form af årets Juniorpris 2012. Vi er super glade for at kunne tilbyde børnene en som dig, og håber at vi kan have glæde af dine mange evner og ideer, i idrætsforeningen, mange år endnu!"

Årets Juniorpris 2011

Indstillingen lyder:

"Vi har fra gymnastikforeningens side valgt at indstille Helene til året Juniorpris i Gadbjerg idrætsforening.

Helene knokler med at få Bøllefræs holdet til at fungere optimalt i et super samarbejde med Susan. Børnene elsker Helene og hun vil blive savnet, når hun stopper. Hun møder altid børn og voksne med et smil og et super godt humør.

Helene er med til at planlægge gymnastikopvisningen, også her byder hun ind med nye og sjove idéer, som børnene elsker at prøve af.

Helene møder altid op forberedt og klar til at tage mod de udfordringer en time med ”Bøller” kan give, børnene kender Helenes grænser, hvilket også gør hende vellidt på holdet.

Vi kan altid regne med Helene, når vi afholder møder i bestyrelsen, hvis Helene kan, deltager hun, og er ikke ked af at sige sin mening. Det at man tør stille op til en snak og diskussion omkring forholdene i foreningen, er med til at forbedre og forny foreningen.

Det er med denne begrundelse vi har indstillet Helene til årets Juniorpris. Helene du har fortjent at modtage denne anerkendelse i form af årets Juniorpris 2011.

Vi ønsker Helene alt held og lykke i fremtiden og håber du får tid og lyst til at komme tilbage til foreningen igen i fremtiden, vi har været glade for at kunne tilbyde børnene en som dig."

 

Årets Juniorpris 2010

Indstillingen lyder:

"Vi har fra gymnastikforeningens side valgt at indstille Sif Julie Friis til Årets Juniorpris i GIF.

Sif har gjort, og gør stadig er super stykke arbejde på vores Super Kids hold, som er en kombination af spring og rytmik.

Specielt på rytmik siden er Sif aktiv og har de sidste par år selv stået for at lave serie til årets opvisning.

Når det gælder fornyelse er Sif og altid klar. Hun har deltaget i kurser, hvilket tager ekstra fritid ud over planlægning og træning af Super Kids.

Når der er møder i bestyrelsen deltager Sif så ofte det er hende muligt og hun kommer med sin mening og er på den måde med til at forbedre gymnastikholdene for Gadbjergs børn.

På baggrund af alt dette, synes vi klart at Sif fortjener, at modtage en anerkendelse i form af Årets Juniorpris 2010.

Vi ønsker Sif alt held og lykke i fremtiden og håber at vi stadig kan have glæde af hende, som træner i gymnastikforeningen de næste mange år."

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb