Årets GIF'er 2012

Indstillingen lyder:

"Prisen som Årets GIF’er 2012 går denne gang til en rigtig ildsjæl. Han er det perfekte billede af en GIF’er og lever til fulde op til betingelserne bag prisen.

Han har i flere år ydet en stor og betydningsfuld frivillig indsats for Gadbjerg Idrætsforening. Han er meget initiativrig og ikke bange for selv at stå i spidsen for opgaverne. Han er en iværksætter i ordets bedste betydning og god til at få tingene (initiativerne) sat i gang. Men han er også visionær, og har været med til at påvirke nye tiltag til fordel for foreningslivet.

Han og familien er tilflyttere til Gadbjerg, og de bedste eksempler på, at hvis man ønsker at få indflydelse på livet i en lille landsby, så er det bestemt muligt. Han har fra dag 1 haft lyst til at involvere sig og gøre en forskel i Gadbjerg. Tak for det!

Årets GIF’ers personlighed gør ham er utrolig vellidt og respekteret. Han er eminent til at huske andre og værdsætte deres indsats. Han har om nogen haft kandidater til diverse indstillinger uanset om det så er internt (Årets GIF’er og Junior pris samt jubilæum) eller eksternt som f.eks. æresmedalje. Det er så værdifuldt for Gadbjerg Idrætsforening at have en person, som går forrest, når det gælder hyldest af vores frivillige, som yder en stor indsats for foreningen. Og det er på tide at han selv modtager en pris for sin indsats.

Det er ikke kun Gadbjerg Idrætsforening der har glæde af Årets GIF’ers store initiativ og gå på mod - det er hele Gadbjerg. Han har været med bag flere større og nye arrangementer for Gadbjergs borgere. Vi afventer selvfølgelig spændt det næste.

Gadbjerg Idrætsforening vil med denne pris gerne takke Holger Heldbo for din indsats i og omkring foreningen. Vi håber naturligvis at kunne trække på dig og din erfaring i mange år endnu."

Årets GIF'er 2011

Indstillingen lyder:

"Badmintonafdelingen vil gerne indstille en person, som yder en fantastisk frivillig indsats, til årets GIF’er 2011.

Ligegyldigt hvornår og hvad man spørger om, bliver der aldrig sagt nej. Når der så er sagt ja, kan man trygt regne med, at opgaven bliver fuldført. Vedkommende er fantastisk god til at rekruttere hjælpere til de forskellige arrangementer og går selv forrest i feltet, når opgaven skal fuldføres.

Lige så svært han har ved at sige nej, lige så svært er det at sige nej, når han spørger om hjælp. Han er altid glad og utroligt pligtopfyldende.

Når det kniber med at finde en træner, er han heller ikke bleg for at tage en tørn. Han har i en lang periode hjulpet med at sælge ”bankokaffe” på hotellet.

Derudover er han rigtig god til at planlægge ruter, når der er noget der skal omdeles.

I bestyrelses sammenhæng, har han siden 1998 holdt sammen på økonomien i badmintonafdelingen.

Det er selvfølgelig Carsten Knudsen, der har gjort sig fortjent til den ærefulde titel."

 

Årets GIF'er 2010

Indstillingen lyder:

"Fodbold afdelingen vil gerne indstille Hanne Christiansen til ”Årets Skulderklap”

Mange personer har gennem årene ydet en kæmpe indsats for Gadbjergs foreningsliv.

En af de personer der gennem de seneste år har betydet meget for Gadbjerg IF, er Hanne Christiansen, der bl.a. har været formand for Gadbjerg Idrætsforening, Formand for FC GOG og i dag er medlem af Gadbjerg Lokalråd.

Vi kender Hanne som rolig og velovervejet. Hun bidrager med et stort overblik og formår altid at skabe positive resultater så vel for foreningslivet som for Gadbjergs borgere.

Hanne er valgt fordi hun er et forbillede for frivillige foreningsledere. Hun er klar til at gå foran, når det er nødvendigt at samle kræfterne om en opgave, og hun holder fast indtil målet er nået.

Vi vil gerne takke Hanne for hendes store indsats og håber hun vil fortsætte med at være en deltagende part i foreningslivet i Gadbjerg i årene fremover."

Årets GIF'er 2009

Indstillingen lyder:

"Der er tale om en person, som i mange år har ydet en ekstraordinær indsats for Gadbjerg Idrætsforening. Igennem årene har hun styret foreningens økonomi med et fantastisk overblik og altid med velvilje til at hjælpe, både når der skulle findes midler til et projekt, men også når det var nødvendigt at søge midler hos organisationer både inden for og uden for idrættens verden. Når forretningsudvalget havde formandsskifte, eller andre medlemmer af bestyrelsen var forhindret, stillede Inga altid op og fungerede som tovholder. Når Inga påtog sig en opgave vidste alle, at den var i gode hænder. Hun havde altid fokus på foreningen og stod altid til rådighed, når der var brug for en frivillig hånd.

Inga er valgt fordi hun er et forbillede for alle frivillige der deltager i foreningsarbejde. Vi håber, Inga på et tidspunkt igen får lyst og kræfter til at deltage i arbejdet omkring Gadbjerg Idrætsforening."

 

Byg og bo Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Håndbold Gymnastik FDF Gadbjerg Badminton Gadbjerg Hallen Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Seniorklubben Meninghedsrådet Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Tennis Crossfitness Hjælpeforeningen Foreningens formål er at støtte den økonomiske udvikling i Gadbjerg, og sikre en fortsat udvikling samt omsætning af ejendomme i byen. Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand. Margrethe Club Margrethe Club
jyskweb