Grundet covid19 er fitnesscentret midlertidig lukket.

Tilmelding

Jeg tilmelder mig hos Gadbjerg Fitness, og forpligter mig til at betale 199,00 kr. i indmeldelsesgebyr, hvilket også inkluderer depositum for en nøglebrik.

Aftalen er bindende og der vil ikke kunne gives adgang til fitnesscentret inden du også har tegnet et Fitness abonnement.


Ved tilmeldingen bekræfter jeg samtidig at have læst og accepteret "Regler for medlemskab og adfærd" hos Gadbjerg Fitness. 

Gadbjerg IF • Buen 26 • 7321 Gadbjerg • Cvr. 25103815

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb