Hvad er Gadbjerg Fitness?

Gadbjerg Fitness er en specialoprettet afdeling under Gadbjerg Idrætsforening, som har til formål at styrke sundheden i Gadbjerg og omegn ved at give et professionelt tilbud om Fitness i lokalområdet.

Vi er et foreningsbaseret fitnesscenter, som er etableret i samarbejde med ForeningsFitness og med støtte fra Jelling Sparekasses Fond samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og EU via L.A.G. Vejle.

Idet vi ikke er et kommercielt fitnesscenter, anvendes indtægterne alene til instruktøruddannelser, vedligeholdelse og indkøb af maskiner samt almindelige driftsudgifter.

 

Du finder vores vedtægter her:

 

Projektet er støttet af:

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb