Velkommen hos Gadbjerg Fitness

Gadbjerg Fitness er startet i lokaler på Meta Mariehjemmet i Gadbjerg 1. marts 2013.

Instruktørerne har gennemgået en 40 timers fitnessuddannelse, så de er klar til at give råd og vejledning samt udarbejde en personlig træningsplan til dig.

Indmeldelse og tegning af abonnement sker her via www.gadbjerg.dk, hvis ikke du har dankort/visadankort er du velkommen til at kontakte kassereren for nærmere aftale om indmeldelse.

Antenneforeningen Foreningens interesseområde er at skabe bedst mulige modtageforhold vedrørende fjernsyn og FM radio. Badminton FC GOG FDF Gadbjerg Borgerforeningen Virker for sognets sunde fremgang, støtter alt, hvad der tjener til fremme af sognets tarv. Er talerør for sognets befolkning, støtter udviklingen i sognet på alle måder Gadbjerg Fitness Gadbjerg Hallen Hjælpeforeningen Gadbjerg Lokalråd Gadbjerg Løbet Kom og nyd de dejlige naturskønne omgivelser samtidig med at du konkurrerer mod uret. Der er 3 distancer 1,1 - 4,2 - 8,8 km Meninghedsrådet Gymnastik Håndbold Idrætsforeningen Gadbjerg Idrætsforening tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Løbeklubben Margrethe Club Seniorklubben Skytteforeningen Tennis Vandværket Værket er et privat fælles vandværk, der forsyner 415 forbrugere med drikkevand.
jyskweb