Gadbjerg Station på dagsordenen

28-01-2018 Byg og bo

Nu skal borgernes stemmr høres. Banedanmark afholder 2 borgermøder i morgen og i overmorgen og Gadbjerg bør være med til at sætte dagsordenen. Mange mennesker vil blive berørt af banen. For nogen vil den blive til gavn og glæde og for andre vil den være til gene og besvær. De der bliver ramt af jernbanen, er mere tilbøjelige til at kæmpe og gøre modstand mod projektet. Os i Gadbjerg der får glæde af banen, er mindre tilbøjelig til at råbe op. Men det er nu vi kan skabe synlighed om ønsket om at genåbne Gadbjerg station. Det er vigtigt at Banedanmark og politikerne kan se at der er opbakning til en station, så høringsfasen ikke drukner i ukonstruktiv modstand.

Borgermøderne finder sted her:

D. 29 januar: Billund
Billund Idrætscenter, Kærvej 501, 7190 Billund

D. 30 januar: Jelling
Hallen på Bredagerskolen, Bredager 26, 7300 Jelling

Borgermøderne bliver begge afholdt i tidsrummet kl. 19-21 (dørene åbnes kl. 18.30). Det er bl.a muligt at se sin egen matrikel på kort og snakke med Banedanmarks folk.

Vi er over 500 borgere der har skrevet under på at vi ønsker stationen genåbnet. Nu har vi chancen for at præge beslutningen ved stort og engageret fremmøde.

Lokalråd og Borgerforening har arbejdet aktivt på en genåbning af stationen i samarbejde en gruppe borgere fra Åst og Mørup.

Læs om gruppens arbejde her.

Hent 100 sider VVM-redegørelse her.

Vi ses!

 

 

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER