MARIE-prisen blev fejret festligt på Meta

28-02-2017 Byg og bo

Det kræver god planlægning og hårdt arbejde at lave en god fest. Og begge ting har man i rigt mål på Meta Mariehjemmet i Gadbjerg. Alle beboere var kørt i stilling i dagligstuen, køkkenet med "Verdens bedste køkken Mona" i spidsen havde tilberedt en fornemt, 'sønderjysk' kagebord - og så havde forstander Karina Lange og de engagerede medarbejdere også lige indrettet en ny erindringstue (efter norsk inspiration fra studieturen i januar!), et spillerum og et hyggeligt bibliotek forskellige steder i huset til dagen . Der var sædvanen tro selvfølgelig også sat en flot flag-alle op udenfor plejehjemmet.

Fondsbestyrelsesformand Jesper Maarbjerg var både stolt og glad over at kunne overrække Marie-prisen til forstander Karina Lange. Han sagde:

- Det har været en lang og indimellem hård rejse at få skabt dette Mariehjem. Men hvor er det flot at se alle de fine resultater, der er blevet skabt her i Gadbjerg. Meta Mariehjemmet har altid været et særligt sted, men Karina har sammen med sine medarbejdere formået at få Meta Marie til at blomstre - og faktisk også vokse, når der bliver bygget de 10 nye boliger og 'wellness-centret' på den anden side af vejen. Stort tillykke med det hele indtil videre. Vi ser frem til at følge jer fremover.

Til Køkkenfolksnetværket understregede Jesper Maarbjerg i sin lykønskningstale, at det var godt at se, at der blev værnet og udviklet om et af Mariehjemmenes vigtigste styrkeområder, nemlig det gode, sunde og lækre måltid for beboerne.

Han sagde: "Den livskvalitet, der skabes for beboerne ved at have et velfungerende, udadvendt, fagligt kompetent og engageret køkken, er helt enestående. Det er endnu en kvalitet i Mariehjemmene, som jeg er stolt over at have været med til at værne om og fremme."

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER