Rækkehus på landet

24-01-2018 Byg og bo

Wills der står bag byggeriet siger: Vi ser Gadbjerg som en særdeles aktiv by med en attraktiv beliggenhed i kommunen, og vi tror på, at det er en af de byer, der på sigt kan se frem til en fornuftig udvikling. Derfor har vi valgt at gå n.n og nu glæder vi os

Tænketanken tog den 4. april 2017 initiativ til et møde med borgere, der potentielt var interesseret i at flytte i en ny bolig. Der var interesse for projektet, og det resulterede i en liste med personer, der var interesseret i, at vi gik videre med projektet. Efterfølgende har vi arbejdet meget med Vejle kommune om at kunne frigøre eller udstykke resten af området på Sejershaven.

Det er nu lykkedes at få en delaftale i stand med Vejle kommune, og de første 3 grunde er udstykket færdig og solgt til Wils a/s med overtagelse pr. 1. januar 2018.

På disse 3 grunde opføres der nu 7 rækkehuse. Forventes klar til indflytning i 3. kvartal 2018. Der bliver yderligere 3 grunde umiddelbart overfor. Her påtænkes også rækkehuse, som skitseret på mødet den 4. april.
Men hele resten af udstykningen/Sejershaven er betinget af en ny lokalplan for at kunne færdiggøres. Den nye lokalplan er igangsat fra Vejle kommunens side og har en tidshorisont på 9-12 måneder.

Så de, der på sigt er interesseret i en ny af disse ejer-boliger, skal holde sig for øje, at næste etape først kan igangsættes om tidligst 12 måneder.

 Læs mere her: Rækkehusprojekt Sejershaven, Gadbjerg

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER