Et af de køretøjer der kan ses i Gadbjerg er John Christensens BSA B33 fra 1956, det er en enkelt-cylinderet sag på 500 kubik. John Christensen har ejet denne fine sag siden 1969.

Veterantræf i Gadbjerg nu på lørdag

24-08-2017 Margrethe Club, Info

36  køretøjer er tilmeldt veterantræffet i Gadbjerg nu på lørdag.

De 36 køretøjer fordeler sig på 9 biler,  6 gamle traktorer, 12 motorcykler og 9 knallerter.

Og det sjove er, at alle køretøjer har lokal tilknytning, altså er det folk fra Gadbjerg-området, der er de lykkelige ejere af alle køretøjerne.

”Veteranerne” mødes på stationspladsen i Gadbjerg kl. 13,30 og kører efterfølgende en promenadetur gennem byen, så tag vasketøjet ind, luk vinduer og døre og kom ud og se de mange gamle maskiner, der kører ad Langgade og op ad Buen til Gadbjergvej, for derefter at holde på stationspladsen frem til kl. ca. 17,30.

Det er Margrethe Club i samarbejde med Jørgen Schou der står bag arrangementet og arrangørerne håber selvfølgelig på at rigtig mange vil benytte lejligheden til at sparke dæk og få en god snak om de prægtige maskiner.

Der bliver lidt for enhver smag, lige fra en Goggo Scooter til amerikaner-flydere og alt mulig der imellem.

Ford A, Mercedes, Alfa, Nimbus, BSA, Buch, Volvo, Ferguson, Puch Maxi, Gilera, blot for at nævne nogle der vil stå nystrøgne på stationspladsen.

Margrethe Club tænder op i grillen på p-pladsen udenfor klubben, så alle kan få stillet både sult og tørst. Der kræves dog medlemskab eller gæstekort, for de der ønsker at købe alkoholiske drikke. Alle er naturligvis mere end velkomne.

Det går strygende i Margrethe Club, som lige netop har rundet 180 medlemmer, efter at have være i gang siden 2. december 2016. Et medlemstal der langt overstiger de forventninger der var inden opstarten. Og efter et par måneder med lavt blus, skrues der igen op for aktiviteterne henover efteråret og vinteren.

Af aktiviteter kan nævnes make-up og hairstyling-aften, fisketur til Årøsund med fuldt hus, Whisky-smagning i Farre, E-sports arr. i Gadbjerg Hallens Cafeteria, Live Musik aften, Foredragsaften, Julefrokostarrangement den 2. december i hotellets gamle sal og så naturligvis fredagsmøder hver fredag med fodbold, håndbold, spil mm

Klubben er for alle borgere i byen og som før nævnt er der 180 medlemmer. Klubben har i løbet af sin korte levetid allerede oparbejdet en pæn lille kapital, som bestyrelsen påtænker at bruge til glæde og gavn for alle byens borgere. Du kan følge klubbens aktiviteter på gadbjerg.dk, hvis du ikke er medlem.

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER