Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have…

02-03-2017 Idrætsforeningen, Byg og bo

Søndag den 26. februar 2017 blev årets fastelavnsfest afholdt.

Vanen tro bød gymnastikafdelingen indenfor i Gadbjerg hallen til tøndeslagning og et par timers hygge.

Frem mødte omkring 100 udklædte børn, deres forældre og bedsteforældre. Enkelte voksne havde også været i gemmerne for at finde udklædningstøjet frem.

Kreativiteten fejlede bestemt ikke noget, der var mange fantasifulde og veludførte udklædninger. Der var besøg af hekse, fængselsfanger, klovne, fodboldfans, prinsesser, ninjaer, rødhætte og mange flere andre.   

De omkring 100 flot udklædte børn fik sammen med deres familier en rigtig hyggelig formiddag, hvor der som vanligt blev gået til makronerne i alle årgange lige fra dagpleje børnenes tønde og op til skolebørnenes. Alle tønderne, som var flot dekoreret af børnehaven, var fyldt med ting til den søde tand, som det sig hør og bør.

Efter tøndeslagningen var der uddeling af godtepose til børnene, alle fik et trofæ med hjem fra kampene med tønderne og de respektive kattekonger og kattedronninger kunne kåres. De fik alle en passende krone og et bifald af de øvrige tøndeslagere og tilskuere.

Herefter kunne børnene sætte sig til rette og nyde de voksnes kamp med voksentønden, som blev nedkæmpet. Denne tønde indeholder ikke slik, men derimod en masse balloner med lodder i. De heldige fandt en ballon med gevinstlod og kunne indkassere en lille præmie.

Afslutningsvist blev de flotteste udklædninger kåret og præmieret med et gavekort til Billeskov PC.

Tak til gymnastikafdelingen for et veludført arrangement.

Mie Blok Sølund Petersen

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER