Åbent hus på Meta Marie Hjemmet

07-09-2017 Byg og bo

Mandag den 11. september kl. 19:00-20:30 og tirsdag den 19. september kl. 17:00-20:00.

Så er sommeren forbi for denne gang og efteråret venter forude.

På Meta Mariehjemmet i Gadbjerg, har vi haft en god sommer. Vejrguderne har ikke været særlig gavmilde, men der har dog været mange dage, hvor vi har nydt frokosten eller kaffen på terrassen eller i haven.

Der har også været cykelture og herlige udflugter i bussen bl.a. til Vorbasse marked, Vandfestival i Vejle, Sejltur med Mågen på Silkeborgsøerne og en nylig vellykket tur til Hjarl Hede.

Næste større begivenhed er den årlige markedsdag, fredag den 8. september kl. 15-19

Der er efterhånden tradition for at afholde markedsdag på pladsen ved Meta Marie Hjemmet og således også i år. Her vil der være mange forskellige boder med tilbud af forskellig art.

Bl.a. fodtøj fra Reporto, blomstermarked, tupperware, honning, Aloe Vera, græskar, øl fra  Jelling Bryghus med prøvesmagning, lys, træ-ting og meget mere. Sulten kan også stilles med helstegt pattegris eller pølser.

Samme dag indvies 2 nyopførte pavilloner, der netop er blevet færdige med stor hjælp af en håndfuld frivillige. De sidste fliser er på plads og det er nu klar til at beboere og pårørende kan få glæde af dem hen over efteråret.

Kom til åbent hus på Meta Marie Hjemmet

Mandag den 11. sept. fra kl. 19:00 til 20:30 og tirsdag den 19. sept. fra 17:00-20:00

Ledelse og bestyrelsen inviterer alle interesserede til et åbent-hus arrangement, hvor vi gerne vil dele hjemmets herligheder. Her vil være rundvisning og vi giver et godt indblik i dagligdagen på Meta Marie Hjemmet. Hvordan lever vi op til vores målsætning og hvad gør vi for at gøre hverdagen indholdsrig for vores beboere. Generelt er beboerne ”meget tilfredse” med at bo på Meta Marie Hjemmet, ifølge den seneste tilsynsrapport fra Vejle kommune.

Hjemmet tilbyder en bred vifte af aktiviteter til beboerne.

Meta Marie Hjemmets vision er bl.a. at skabe god livskvalitet, gennem selvbestemmelse og et aktivt hverdagsliv. Et værdigrundlag der understøttes af den nyeste teknologi, der øger personalets kvalitetstid med beboerne og samtidig støtter den faglige indsats.

Sammen skaber vi rammer for hjem. Vi realiserer drømme. Vi brænder for det vi gør. Der er kort vej fra tanke til handling.

Fordi alle fortjener et godt liv!

Samtidig løfter vi sløret for vort nyeste tiltag – et nyt skærmet afsnit med 10 boenheder med wellnesområde og den sidste nye teknologi indenfor ældresektoren.

Velkommen til åbent hus mandag den 11. september.

Det handler om at leve livet – hele livet.

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER