Stor interesse for nye lejeboliger i Gadbjerg.

Meta Marie Hjemmets beboere stod for fremstilling af bl. hjemmelavet marmelade og franskbrød som mange af gæsterne benyttede lejligheden til at købe med hjem.

Rejsegildet på rækkehusprojektet i Gadbjerg

19-09-2018 Byg og bo

Rejsegildet på rækkehusprojektet i Gadbjerg trak mange folk!

Godt og vel et halvhundrede mennesker benyttede lejligheden til at se rammerne for de 7 nye rækkehuse på Sejershaven i Gadbjerg i fredags.

Det var byggefirmaet Wils der inviterede til rejsegildet og projektleder Torben Petersen udtrykte tilfredshed med fremmødet. Der har været en del lokale besøgende, men der var også folk udefra, herunder Vejle der viste interesse for projektet. Ifølge Torben er der opfølgning på 4-5 hold der var interesseret i projektet. Der er på nuværende tidspunkt truffet lejeaftaler med 3 der rykker ind, så snart byggeriet er afsluttet. Det er glædeligt at der er så stor interesse for nye lejeboliger i Gadbjerg. Det har længe være et stort problem at skaffe lejeboliger nok i byen.

Lidt senere samme eftermiddag var der markedsdag på Meta Marie Hjemmet og også her var der mødt rigtig mange op for at gøre en god handel blandt de ca. 20 kræmmere der var på stedet med deres boder. Margrethe Clubs pølsevogn, med besætning, havde en travl eftermiddag, idet der først skulle langes pølse over disken til rejsegildet og efterfølgende i forbindelse med Markedsdagen på Meta Marie Hjemmet.

Det skønnes at der var et par hundrede mennesker i løbet af eftermiddagen, så alt i alt en rigtig god dag for hjemmets beboere, pårørende og personale.

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER