Sogneudflugt 6. Juni

I år går Sogneudflugten en tur til vest Jylland, først til Oksbøl hvor de drikkes kaffe på Danhostel Blåvandshuk, derefter til Blåvand til museet Tirpitz. Efter museumsbesøget køres der til Billum kro hvor der spises middag og efter maden køres der mod Hjerting Kirke, med et stop ved skulpturene "Mennesket ved havet". I Hjerting kirke er der en fortælling om altertavlen med efterfølgende en kort andagt. Derefter forsætte turen til Sejlborg Strand hvor der drikkes eftermiddagskaffe inden det igen går hjemad.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

DÅBSKLUDE

 

i foråret 2017 begyndte nogle boger at strikke dåbsklude i Givskud & Gadbjerg sogne, den første blev foræret til det første barn d. 5 april 2017, en lille pige der blev døbt i Gadbjerg Kirke. hver gang få man også et kort, hvor der står, at det er et minde om dåbsdagen. og at det frivillige  i de to sogne, der har strikket.

 

Der er til et stykke tid endnu, men da det er godt at være på forkant, vil Henriette invitere til en formiddag hvor der kan stikkes sammen og evt. nyde en kop kaffe og rundstykker. Alle der er interesserede  indbydes til d. 13. juni kl. 10:00 i Sognehuset i Gadbjerg.

Af hensyn til kaffen vil Henriette gerne have besked, tilmelding på tlf.  75730010 elle på mail hhjo-removethis@removethis-km.dk

 

 

 

 

 

 

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER