Tilmelding og betaling

Velkommen til tilmeldingen for Gadbjerg Idrætsforenings aktiviteter.

Klik i venstre side på den aktivitet, som du ønsker flere oplysning om.

Når du har klikket vil en holdliste komme frem og her kan du klikke på det hold du vil vide mere om eller tilmelde dig/dit barn til.

Vær opmærksom på, at hvis det er dit barn, som du skal tilmelde et hold, så er det meget vigtigt, at det er barnets navn og fødselsdato, som du indtaster. Du kan sagtens benytte det samme mobilnummer og den samme emailadresse til flere i husstanden.

Under tilmelding skal tidligere medlemmer bruge deres eksisterende adgangskode i “Allerede medlem” funktionen. Dette er vigtigt, så du ikke bliver oprettet som medlem i foreningen flere gange.

Hvis du ikke kan huske din kode fra sidste sæson, så tryk blot på “Glemt adgangskode”, så får du en ny tilsendt enten pr. mail eller pr. sms.

 

I tilmeldingsformularen er det ikke et krav, at du påfører tlf. og email, men det vil vi opfordre alle til. Oplysningerne vil udelukkende blive brugt internt i foreningen og naturligvis opbevares forsvarligt. 

Har du ikke mulighed for at betale med dankort kan du kontakte Louise Nielsen på 20 97 47 64 eller kasserergadbjergif-removethis@removethis-gmail.com så finder vi en løsning herpå.

God fornøjelse.

Vi ser frem til en god og aktiv sæson.

OBS! Vi gør opmærksom på, at der 14 dages fortrydelsesret på tilmelding. Dette betyder, at hvis man efter to træninger ikke ønsker at gå på holdet, så henvender man sig til Louise Nielsen på tlf. 2097 4764 eller gerne på mail kasserergadbjergif-removethis@removethis-gmail.com så vil man få pengene retur.

 

 
OM GADBJERG.DK | WEBMASTER